NVvO Voorjaarscongres 28 en 29 maart 2019

Download hier: NVvO Voorjaarscongres 2019

Geachte collega,

Het voorjaarscongres van de NVvO op 28 en 29 maart is op de vertrouwde locatie in het Hilton Soestduinen. Dit keer is het een verrassend gevarieerd programma, dat vele aspecten raakt van de dagelijkse uitoefening van ons vak.

Zo zijn er op donderdag drie juristen van de VvAA aanwezig en een ethisch hacker met een bijzondere presentatie. Zaken als digitale (schijn-)veiligheid en privacy komen aan de orde, maar ook juridische zaken en mogelijke klachten en/of claims. De algemene ledenvergadering sluit de middag af. In de avond is er een stijlvol en gezellig diner in de Eetvilla van den Brink, op loopafstand van de congreslocatie.

De vrijdag kenmerkt zich door een aantal gerenommeerde tandheelkundige professionals. Esthetisch tandarts An Nguyen belicht zijn unieke werkwijze met de patiënt als het centrale digitale middelpunt. De parodontoloog Frank  Abbas staat stil bij het algehele beeld van de mond als uitgangspunt en eindresultaat. De update rondom de witte vlek laesies wordt vervolgens gepresenteerd door collega Nicoline van der Kaaij. Tot slot zal teamcoach Arja Prikken een kleurrijke nadruk leggen op teamwork als dagelijkse motor.

Maart 2019. Een boeiend, leerzaam en inspirerend congres, waarbij we hopen op een samenkomst van vele collega's!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten